ankarbergs

H(älg)middan !!

Publicerad 2010-01-10 14:44:14 i Allmänt,

joorå, det vart en middag tillslut ändå fast det må gudarna veta att det var på det berömda hårstrået.Till förrätt fixa Herr-G  mjuk tunnbröd med västerbottenost som han la in i ugnen en sväng så pass att osten smalt för att sedan lägga på nån gegga utav rökt älghjärta.Varm rätten pot gratäng och TJÖLKNÖL,det gick visst å göra på vårt sätt me,haha. Ja åsså kladdkaka å kaffe på slutet.

Torbjörn är magsjuk och ja fattar inte hur den hunden funkar,han har under det gångna året ätit så mycket/många knepiga saker så ni kan inte förstå. Vi har ett antal gånger stått och klia oss i huve, samtidigt som vi i kör har sagt" -Tro hur fan de här kommer och gå då?" Allt har kommit ut (tror vi) å det har aldrig varit nå problem förrän nu då han fick resterna utan köttet i går, fatta älghunn tål inte älgkött, nää men julgransbelysning,vantar,stora vassa plast bitar å sist men inte minst en tomhylsa från älgstudsaren de tål han.

Nu ska jag kast kull mig på soffa en stund medan Tobbe ligger å sover han me,sedan skulle jag ju ha skrivit klart om "hur många som bor här" för i morron kommer ju mediumet hit till oss och ska kolla hur många de är som bor men inte är med å amorterar här ;-)

Höres!!

Kommentarer

Postat av: Alexx

Publicerad 2010-01-10 16:33:27

Huuga, stackars... dig!?

Det kanske blev för salt?!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-01-10 20:00:12

Älgkött är för kraftigt på nåt konstigt vis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela