ankarbergs

Väder me hit å väder me dit!

Publicerad 2010-06-17 22:02:09 i Allmänt,

Ja men det var väl ett jävla tjat om vädret hela tiden som ska bli i helgen bara för att man ska ut i båten å campa litte.Jag har i 42 år varit med om lite olika väder förhållanden men har aldrig upplevt något utav alla väder som ett STORT problem.Nä det sägs ju att det finns inga dåliga väder,de finns bara dåliga kläder.Å tänk att de tror ja me.

Tänk er själv att det bryter ut ett fruktansvärt stort och framförallt viktigt krig mellan Finland å Sverige,å det krigas jädrar i min lilla låda ett flertal veckor i sträck och alla kämpar för att överleva.Men plötsligt kommer ett lågtryck in över krigzonerna å regnet står som spön i backen från morrgon till kväll.

När då dom finska elitsoldaterna rustad till tänderna tar sig över gränsen hit för att över ta halva Svedala möts dom av hela svenska armen som står hopträngd under små vita partytält dom köpt på Rusta å säger i kör:
-Vi är inte med i dag vi nånting för det är så jävla dåligt väder.Men dom sa på radion att de skulle klarna upp till helgen så då kan vi va med igen!!!!

Tja, de var bara en tanke som slog mig nu på kvällskvisten!! Gu natt på er hörrni!!!


Kommentarer

Postat av: Fredrik Hallgren

Publicerad 2010-06-17 23:04:47

Hahaha, ja det hade varit något det:)

Postat av: mia

Publicerad 2010-06-21 13:08:21

Kan bara instämma- ett jävla gnällande är det.

Antar att man måste vara hundägare för att inse att det går (måstes) vara ute i ALLA väder. Så om alla "dina" soldater hade hund blev det nog inget krigsuppehåll.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela