ankarbergs

Vad ska man hitta på i dag då???

Publicerad 2012-03-28 19:26:21 i Allmänt,

Ja som så många andra människor har ju även jag facebook där jag dagligen tittar in och skriver några rader på status fältet där frågan alltid står "Vad gör du just nu".Nu dom senaste dagarna har man kunnat läsa på mina vänner statusar "Jaha vad ska man hitta på i dag då" eller "Myser ner mig i soffan i väntan på att nått ska hända" för mig äre lite tvärt om lixom...typ "Jaha tro om man hinner med nått i dag då" eller "Tro om man hinner slå ner arselet i soffan innan de händer nått".

"Ååååå va härligt NUUUU är äntligen våren är här!!!" är också en status man allt för ofta läser på FB å som förövrigt inte faller mig i smak.Nää de betyder att jag måste försöka hinna med å plocka ner julgardinerna som fortfarande sprider lite julefrid här hemma.Ljustakarna välte stövarn oavbrutet omkull så dom plockade jag bort för brandrisken vart så ohyggligt stor då dom lyste upp hela kåken där dom hängde/låg på/mot soffans ryggstöd...jaa åsså pepparkakshuset som Ester för några dagar sedan påminde mig om när hon satt och stirrade oavbrutet på hyllan inne i Albins rum med dreglet hängande i mungiporna.

"Nu ska jag ut på gården å greja när all snö tinat" är också en populär status på FB just nu...jaa vad ska jag säga om den.Jaa här hemma har vi börjat att forsla bort all hundskit som under vinterhalvåret passerat hundarnas tarmar.Rickard bor ju hemma och har en hund så han informerade jag ena dagen att de är bara å sätta igång med skitgörat åsså pekade jag på ytterdörren. Då försökte Rille med en fuling i form av att ropa på sin lillebror Albin som han lurade i att Herr-G hade lagt ut massor med presentkort på fyrhjulingar ute på gården...så plocka man upp rätt hundskit så så var man en fyrhjuling rikare."-Du de SKITER jag i,svara Albin med ett leende på läpparna"

Nu har klockan slagit kvälls prommenad och matning av hundar...sedan ska jag prova slå ner arselet i soffan å hinna tänka tanken "Vad ska man hitta på nurå"
Go Kväll Kamrater!!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-03-30 13:44:38

Där slog du huvena på spikarna. Har också funderat hur folk hinner med soffan som hos oss enbart nyttjas jyckarna av jyckarna. Å herrugu vad folk äter å dricker hela tiden hur hinner dom? vi måste ha missat nått.

Om jag bestämma över uppdateringarna så borde alla jävla hjärtan också portas. Tänk om folk kunde gulla lika mycket med varandra IRL.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela