ankarbergs

Porrfilm!!!

Publicerad 2012-12-04 16:52:31 i Allmänt,

 När jag kommer hem från jobbet runt 16.00 varje dag så är de lixom samma visa varje gång.Typ så här:Jag kliver ur bilen ute på gården här hemma å hör hundarna skälla av glädje innanför ytterdörren å vill hälsa.Jag kikar i postlådan och tar med mig högen av brev och reklam ur den i den enda hand som är ledig, då min handväska oftast hänger å slänger som en soppåse i min andra fylld med tomma ciggpaket å annat skräp jag lagt där och ska kasta sedan.
 
När jag öppnar ytterdörren möts jag av alla hundar som hoppande gläfsande å skällande vill tala om vad tråkigt dom haft medan jag varit borta.Under denna cermoni tappar jag oftast högen med post som jag efter mycket om å men lyckats få med mig in från brevlådan.Hundarnas glädje hopp gör att posten åker runt på de blöta hallgolvet där Albin bara lixom har klivit ur sina ytterkläder full av 2 kubik snö å som då av värmen oftast har förvandlats till sin ursprungliga konsestens nämligen vatten.Posten är oftast lika blöt som disktrasan då jag äntligen får upp den och ska försöka se vem den kom ifrån å vad dom vill.
 
I dag när jag kom hem från jobbet och hade gått igenom hela denna procedur,kliver helt plötsligt Albin ut ur sitt rum och säger med ett allvarligt ansiktsuttryck händerna i sidorna.
-De är väl lika bra jag säger de nu innan rektorn ringer!
-Vaa saru??? stönar jag som någorlunda fått ordning på både posten å hanväskan å påminner just då om Krösa Maja som nyss tagit sig upp ut vargropen Emil grävt då håret å glasögonen hamnat på sniskan.
-Jaa vi har sett porrfilm på skolan i dag,suckar Albin lite ursäktande.
-Men va säg du att ni har gjort,säger jag å blir stilla stående ute i hallen medan jag spottar ut dom hår slingor jag råkat få i mun, kraffsar bort luggen ur ansiktet å sätter tillbaka glasögonen.
Nu fick ju jag för mig att dom tittat på nån rå porris på nåns telefon ute i korridoren.
 
-Jaa de var Per (magistern) som slog på den!..säger Albin å slår ut med armarna lite ursäktande.
-Nää men de kan jag väl aldrig tro Albin,säger jag.Å vart slog Per på den menaru?
-Ja på vita tavlan.....å hela filmen handlade om snupp å snippa skaru veta.....fråga Marcus själv då,säger Albin å nickar in mot sitt rum där de sitter två kompisar.
-Näää men ni har väl haft sexualkunskap skulle jag tro.
-Jahajaa,vi går ju bara i 5 an mamma...tyckeru inte att vi ä lite VÄÄÄL ung för de!!!
 
Jaa än har inte rektorn ringt hit hem så till 99,9% är de seksualkunskap dom har haft....hahaha!
 
 
 

Insnöad :)

Publicerad 2012-12-01 14:47:40 i Allmänt,

Ja ibland kan man tycka att folk är insnöad och vintertid kan man ju faktiskt bli insnöad å jag har upplevt bäggedera i helgen.
 
De hela började vid middags bordet på fredakväll då vi alla satt och inmundigade den efterlängtade tacosen Albin så länge hade önskat. Vi satt och pratade om ditt och datt då vi av nån anledning kom in och pratade om invandrare,vi har många vänner med utländsk härkomst så nån främlings fientlighet har aldrig funnits här hemma.Rätt som de är säger Albin 11 år
-Jag tycker inte vi ska ha nå invandrare.
För ett ögonblick vart de knäpp tyst runt bordet då vi alla förmodligen undrade om vi hörde rätt.
 
-Jasså inte,säger jag.Å får man fråga varför inte då.
Nu gick ju Nicklas i taket för en av hans bästa vänner är från Brasilien och Nicklas kan lixom inte se skillnad på Albin 11 och Annika 45 utan håller inte tillbaka med vare sig ord eller förståelse för andras åsikter.
-Du är ju dum i huvudet du, dom ska visst få vara här.
-Men så där kan du väl inte vräka ur dig Nicklas man måste ju få tycka som man vill utan att bli kallad dum huvud. Du har ju inte ens hört varför Albin tycker så...eller hur?
-Nä nä... men då kan ju jag å han åka hem till Jonatan och säga att ni får inte vara här tycker Albin.....ska vi göra de efter maten kanske Albin.
-Nähähä de tänker jag inte,säger Albin med halva mun fylld av taco.
-Nää då skare va en jävligt bra anledning till att du tycker så,säger Nicklas.
-Jaa får jag höra varför du tycker så Albin,undrar jag å höjer ett finger mot Nicklas som betyder "Nu är du tyst"
-Jaa jag är rädd för att om dom blir för många kanske dom börjar kriga här hemma oxå,du såg väl på nyheterna från Gasa där dom bar döda barn efter att dom krigat......men de såg väl inte du Nicklas för du sover ju när mamma å jag ser på morron nyheterna innan jag går på skolan....hahanaa!
 
Ja att Albin avslutade sin mening på de viset vart ju bara som å slå tändvätska på grillen så Nicklas är näst intill röd i ansiktet innan jag tar ner fingret så han får prata.
-Jaa tyckeru inte att dom ska få komma hit då...va...va....va!!!! Du...Du prova för faan själv durå å bo i deras sönderbombade land utan PS 3 i en månad skaru få se hur jävla kul de är.....du kommer å grina ihjäl dig för å få koma hit.Känn på den du,säger Nicklas å lutar sig tillbaka i tron om att de står 1-0 till sig själv. Om jag säger som så....de vart tyst runt bordet igen!
 
Nu äre lördag och snön har kommit i massor så Herr-G får äntligen framföra traktorn med de nya snö bladet dagen till ära.Jaa han stod likt " Farbro Frej" iklädd underställ hoppandes och skuttandes bland hundhåret brevid min säng 06.01, gnuggade sina händer samtidigt som han viskade förväntansfullt med skorrig stämma,jaa ni vet så där som barnen gör då Tomten tar de första trappsteget på brokvisten strax efter Kalle Anka den 24/12.
-Nuuuu haaaar snööön kommit Annika!!
-Va, kved jag så där lagom nyvaken.
-Jaa kom...kom fåru se,viskade Herr-G och stod å studsade samtidigt som han pekade med fingret som Bamse gör mot Farmors hus ut genom fönstret.
-Men varför viskar du Herr-G??????undrar jag som inte tänkt kliva upp 06.01 en lördag.
-Jaa men du sov ju,säger Herr-G och ger sig inte förrn jag klivit upp å sett SNÖN!!!!!!!
 
Både Nicklas och Rickard jobbar i dag lördag på butiken Jakt.se som har öppet i tron om att de ska va julmarknad i Skönsberg och en massa folk i farten.Men pågrund av snökaoset så ställde dom visst in självaste julmarknaden,de visste inte bröderna Ankarberg där dom satt insnöad i butiken utan de var jag som läste en väns status på FB att de var så.
 
Rätt som de är läser jag ett FB inlägg på Nicklas sida som lyder följande " I dag har vi öppet butiken fram till kl 16.00,kom in å köp något av mig vettja så delar jag ut julkramar till alla även dom fattiga"! Nu delade jag den statusen å funderade om jag skulle svänga in å få en kram av pojken....för de var nog en par år sedan sist och när jag hade gjort de var de en vän som undrade om de var julmarknad i Skönsberg...Nej svarade jag ...den är inställd pg av snö ovädret!!! Nu läste väl Nicklas de så min mobil ringer
-Jaa Annika,svarar jag
-Va faan sägeru äre ingen julmarknad här i Skönsberg,skriker Nicklas i andra änden telen.
-Nää de tror jag inte,hinner jag nästan svara då han fortsätter
-Nähä å va vare för jävla tomte jag köpte lotter av här utanför då!!!!!
-Ja inte vet väl jag,säger jag å börjar skratta.
-Nähä...men både Rickard och jag köpte lotter av en tomte här ute på gtan som knacka på skyltfönstret....å då menaru att tomtefaan blåste oss...ellle????
-Jaa så kan de ju vara.....för du vet Tomten finns ju inte på riktigt Nicklas och julmarknaden verkar inställd.
 
Nu är de ju på så vis att Nicklas kan vara lite lång sur å med tanke på diskussionen vid mat bordet i går kväll säger Nicklas lite drygt till mig i telen.
-Ja haaaa jaa....Jaa men du kan ju hälsa Albin i alla fall att de var en kolsvart Tomte som var här å sålde lotter...Jaa typ en Etiopier ....å äre så att Albin tycker att vi inte ska ha invandrare här i Svedala så ryker ju den här tomt jäveln lika fort som alla andra....De ska han ha klart för sig!!!!!
Jaa men ni fatta va...de här med insnöad :) Trevlig advent Hörrni å va rädd om tomtarna oavsett kulör ;)
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela