ankarbergs

Å kära nån!

Publicerad 2013-05-20 18:15:32 i Allmänt,

Jaa inledningsvis måste jag ju åter igen säga att sex de är grejer de ….om jag säger som så  de finns ju en statistik kurva på bloggen där jag ser hur många läsare jag har, å den har under några dagar här i början på maj (då jag skrev inlägget) varit skyhög…..vissa dygn typ över 1000 pers. Å då blir jag helt plötsligt blyg lixom.

Jag har på FB i chatten både fått ris och ros och några frågor ang mitt sätt och agera i bilköer, jaa åsså några inlägg här på bloggen…å de tackar jag allra mjukast för :)

 

En fråga som många ställt är vad jag skulle göra om den tutande personen tackade ja, å de vet jag faktiskt inte så här på rak arm, Förmodligen skulle jag nog börja tugga mitt saliv till nått form av skum som sakta började rinna utefter mungiporna och samtidigt fråga om denne inte ville titta i mina journalerna innan, då de med all säkerhet kommer att krävas en hel del  specialist sjukvård å framför allt lååånga sjukhusvistelser efter akten…..elle jag vet i skrivandets stund inte alls. Jaa nu är ju inte jag en sådan som springer runt i bilköer och frågar en massa snubbar om dom vill banka bäver en sväng i baksätet innan vi rullar vidare. Nähähähäää sånt kladdgöra är inte min grej

 

Vi höres!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela